Mulige gaderøvere afsløret af rød cykel

Tre formodede røvere blev afsløret, da de trak rundt med en cykel, der tilhørte deres offer.

Tre unge mænd sidder i øjeblikket bag lås og slå på Station Bellahøj i København. De blev natten til tirsdag anholdt i forbindelse med et gaderøveri på Nørrebro.

Netop Nørrebro og særligt området omkring Nørrebro Station har ifølge politiet været plaget af gaderøverier i den senere tid.
- Vi får en anmeldelse fra to forurettede, der er blevet udsat for røveri netop i det område, fortæller vicepolitikommissær Per Nielsen til Ritzau.
- De bliver truet med kniv og får at vide, at de skal udlevere nogle penge, og det gør de så. 1000 kroner, fortæller Per Nielsen.

Røverne lod sig imidlertid ikke nøje med de 1000 kroner. De fra røvede også deres ofre for en rød cykel. Det skulle senere vise sig at være en dum idé.
- Vi har en patrulje ude i området, som ser tre unge mænd, der trækker rundt med en rød cykel. De er anholdt og vil blive fremstillet i grundlovsforhør, fortæller Per Nielsen.
Københavns Politi kører i øjeblikket en målrettet indsats i forsøget på at komme en del af de mange gaderøverier i hovedstaden til livs.

I de seneste uger har politiet hver weekend haft omkring 25 betjente ekstra på gaden i nattetimerne, særligt i Indre By og på Nørrebro, hvor antallet af røverier er steget markant.
Det førte i den seneste weekend til fængsling af en mand, der blandt andet havde bidt sit offer i læben i forsøget på at frarøve ham en iPhone.

Men det var altså ikke det særlige weekendberedskab, der fik fat i de tre formodede røvere fra området ved Nørrebro Station, der har været særligt hårdt plaget af røverier.
- Vi ved ikke, om de her står bag alle de andre røverier. Men det kan jo være, at de står bag nogle af dem, siger vicepolitikommissær Per Nielsen.

De anholdte i sagen er to store drenge på 17 år og en ung mand på 18 år.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik