Mulig gruppevoldtægt af 19-årig: Stort område afspærret i København

Området ved Søpavillonen i København er afspærret torsdag formiddag, efter politiet har fået en anmeldelse om voldtægt. Området afsøges med hunde.

Københavns Politi efterforsker torsdag en anmeldelse om gruppevoldtægt af en 19-årig kvinde og har derfor afspærret Gyldenløvesgade omkring Søpavillonen ved Søerne i indre København.

Området afsøges med hunde, og politiet leder efter spor, oplyser Egon Gunnar Nørager, efterforskningsleder hos Københavns Politi, til TV 2.

Ifølge Jørgen Lyster, politikommissær hos Københavns Politi, viser politiets foreløbige undersøgelser på stedet, at hændelsen fandt sted mellem klokken 02 og 03 natten til torsdag.

Antastet af flere personer

- Kvinden kom gående fra indre by. I krydset ved Nørresøgade gik hun over fodgængerovergangen og ind på et grusområde. Her blev hun antastet af mere end en person, siger politikommissæren til TV 2. 

- Hvad der skete på stedet, er uklart. Vi har ikke kunne foretage en tilbundsgående undersøgelse, siger uddyber han.

Politiet efterforsker en mulig voldtægt ved Søpavillonen i København. Betjente og hunde er massivt til stede og leder efter spor.
Politiet efterforsker en mulig voldtægt ved Søpavillonen i København. Betjente og hunde er massivt til stede og leder efter spor.
Foto: Michael Wichmann / TV 2

Politiet efterlyser vidner

Den 19-årige kvinde har selv været ude og udpege gerningsstedet torsdag, og politiet vil gerne i kontakt med eventuelle vidner. 

- Vi efterlyser vidner, som kan hjælpe os i den forbindelse. Nogen, som har bemærket skrig, kvinden eller andre personer, som har forladt stedet, lyder det fra Jørgen Lyster. 

Om en fuldbyrdet voldtægt fandt sted, ved politiet endnu ikke, men den 19-årige kvinde har det efter omstændighederne godt. 

- Det, hun har været ude for, skal man lige sunde sig oven på.

Der er mange politibiler og hunde i området, og på Twitter beder politiet folk om at respektere afspærringen.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik