Motorvej til Hillerød rykker lidt nærmere

Hans Christian Schmidt vil arbejde for at få lavet de nødvendige undersøgelser til motorvej

Transportminister Hans Christian Schmidt (V) gav på et møde med det trafikpolitiske netværk i Nordsjælland i går udtryk for, at han vil arbejde for at få lavet de nødvendige undersøgelser til en motorvej hele vejen til Hillerød.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Ministeren sagde, at han var indstillet på at lave en VVM-undersøgelse og ikke bare en forundersøgelse, siger Nick Hækkerup (S) til avisen. 

Nick Hækkerup deltog som nordsjællandsk folketingspolitiker også i mødet.

Det trafikpolitiske netværk er en bred vifte af folketingspolitikere, kandidater og borgmestre fra Nordsjælland, som har står sammen og aktivt arbejder på at få anlægsprojekter til Nordsjælland.

Men ikke alle kunne gå lige opløftede hjem fra mødet med ministeren.

Færdiggørelsen af Frederikssundmotorvejen så noget besværlig ud at finde penge til, fortæller Nick Hækkerup. Den kollektive trafik i Hillerød med to stationsprojekter så heller ikke lovende ud.

- Det var skuffende, at han ikke var indstillet på at prioritere hverken Favrholm eller Hillerød Station. Dermed ryger mulighed for at køre på tværs i Nordsjælland, hvilket er skuffende og snæversynet, siger Nick Hækkerup.

Og nok gav ministeren udtryk for, at han vil arbejde for en VVM-undersøgelse. Ifølge Nick Hækkerup var der imidlertid ingen tidshorisont på, hvornår undersøgelsen vil komme, skriver avisen, som ikke er lykkedes med at få en uddybende kommentar fra transportminister Hans Christian Schmidt.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik