Foto: Køge Kommune

Motorvejsbyggeri kommer til at spærre Køge Camino i 9 måneder. Det betyder en omvej for turistfolk og pendlere. Foto: Køge Kommune

1 af 2

Motorvej spærrer Køge Camino

Motorvejsbyggeri kommer til at spærre Køge Camino i 9 måneder. Det betyder en omvej for turistfolk og pendlere.

Køge Å stien giver et indblik i den natur og kulturhistorie, som knytter til området, og som møder publikum undervejs. En populær destination i Køge.

Mindre tung trafik og mere landsbyidyl til Lellinge, Ejby og Lille Skensved

Køge Kommune

De næste måneder bliver det dog en kende mere besværligt at komme til det naturskønne område.

Fra den 12. oktober 2017 til den 1. juni 2018 bliver turen på den populære grussti kortere. Å stien spærres nemlig midlertidigt på begge sider af motorvejen tæt på Vemmedrup, oplyser Køge Kommune.

Befinder man sig i kategorien ´turist´ eller ´pendler´, skal man se frem til en omvej de næste 9 måneder, hvor det bliver nødvendigt at krydse over Vestmotorvejen på den nærliggende motorvejsbro på Ejbyvej.  

Læs også Jæger på jagt efter løs kænguru i Køge

Byggeri lukker caminoen

Ifølge Køge Kommune er det byggeriet af to nye østvendte motorvejsramper ved Vemmedrup, der gør en midlertidig spærring af å-stien nødvendig.

Kommunen oplyser dog på kommunens facebook-side, at inden næste sommer åbner naturstien igen i fuld længde, og i slutningen af 2018 kommer de nye østvendte motorvejsramper at give hurtigere adgang til Køge Bugt motorvejen.

- Mindre tung trafik og mere landsbyidyl til Lellinge, Ejby og Lille Skensved, skriver Køge Kommune.

Du kan læse mere om de nye ramper her.

Læs også Flere kilometer kø på Køge Bugt Motorvejen