00:16

1 af 2

Motorcyklist dræbt i ulykke: 25-årig i kritisk tilstand

En 30-årig motorcyklist blev mandag aften dræbt i en trafikulykke i Taastrup. 25-årig mand svæver fortsat mellem liv og død.

En 30-årig mandlig motorcyklist mistede sent mandag aften livet i en trafikulykke i Taastrup. En 25-årig mand er tirsdag morgen fortsat i kritisk tilstand, efter at han blev påkørt af motorcyklisten. 

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry.  

- Den 30-årige mand kommer i høj hastighed kørende af Haslevgade på en motorcykel og mister herredømmet. Vi antager, at han derefter har ramt fodgængeren, men det beror på antagelser, for ingen har set, hvad der er sket, siger vagtchef Brian Munck til TV 2 Lorry.

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes

Motorcyklisten blev dræbt på stedet. Manden, der kommer fra lokalområdet, bar ikke styrthjelm og kørte på en såkaldt baneræser, som ifølge politiet ikke er godkendt til at bevæge sig ud i trafikken.

En beboer nær ulykkesstedet har fortalt politiet, at han hørte en motorcykel gasse voldsomt op, og kort tid efter lød der et brag.

Naboen gik derefter ud på vejen, hvor han fandt den 30-årige og den 25-årige mand liggende tæt på hinanden.

Både den dræbtes og den kvæstedes pårørende er blevet informeret om den sørgelige hændelse.

Ulykken fandt sted omkring klokken 23 mandag aften. 

Haslevgade, der er en mindre vej tæt på Høje Taastrup Station, blev spærret for trafik i omkring halvanden time efter ulykken.