Motorcyklist død: 23-årig fører af varebil glemte vigepligt

40-årig motorcyklist dræbt i trafikulykke. 23-årig risikerer sigtelse for uagtsomt manddrab.

En 40-årig mand fra Lejre har fredag mistet livet i en trafikulykke i Roskilde.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Ulykken skete ved 14-tiden, hvor en varebil ramte den 40-årige motorcyklist på Ledreborg Alle.  

- Det er et klassisk uheld, hvor føreren af en varebil skal lave et venstresving, og det går desværre galt med fatale følger, siger pressetalsmand Martin Bjerregaard til TV 2 Lorry.

Ved sammenstødet med varebilen fløj den 40-årige mand af sin motorcykel og ramte en sten. Han pådrog sig så svære kvæstelser, at han blev erklæret for død på stedet af en læge, der ankom i lægehelikopter.

Den 23-årige fører af varebilen blev efterfølgende bragt til skadestuen i Holbæk, men han slap fra sammenstødet uden fysiske skader. Den unge mand blev efterfølgende tilbudt krisehjælp på psykiatrisk skadestue. 

Føreren af varebilen bliver sigtet for en overtrædelse af vigepligtsbestemmelserne, men kan måske også ende med en sigtelse for uagtsomt manddrab, lyder det fra politiet. 

- Det må vi finde ud, når vi har afhørt føreren og eventuelle vidner, og når bilinspektøren har afleveret sin erklæring. Der er flere faktorer, der spiller ind, og en jurist skal kigge på sagen, når vi har fået samlet alle oplysninger, siger Martin Bjerregaard til TV 2 Lorry. 

Vejen var kortvarigt spærret i forbindelse med politiets og bilinspektørens arbejde på stedet.

Den 40-åriges pårørende er underrettet om dødsfaldet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik