Motorcykler, massiv kø og masser af larm: Bakken åbner i dag

Traditionen tro kører op mod 7.000 motorcykler fra København til Klampenborg i forbindelse med åbningen af Bakken. Se, hvad det betyder for trafikken her.

For 435. gang åbner åbner Dyrehavsbakken i Klampenborg.

Og traditionen tro markeres det for 53. år i træk med et storstilet motorcykeloptog, der kører fra København til den gamle have i Klampenborg.

Der har tidligere været op mod 7.000 motorcykler i det massive udstødningsoptog, og med tørt vejr i dag og i aften, kan det meget vel være tilfældet nok engang.

Turen ud af København tager omtrent en time til halvanden, men motorcyklisterne mødes allerede fra klokken 17.00 ved Lygten på Nørrebro.

Du kan se ruten her:

Motorcykeloptogets rute til Bakken
Motorcykeloptogets rute til Bakken
Foto: TV 2 Kosmopol

Veje lukket og busser omlagt

På grund af de mange motorcykler er Nørrebrogade fra Nørrebro Runddel til Nørrebro Station lukket fra klokken 17.00 til 19.30.

Det betyder samtidig, at busserne 5C og 350S bliver omlagt i samme tidsrum.

Linje 5C og 350S kører en anden rute ved Nørrrebrogade.

Linje 5C og 350S kører i begge retninger ad Ndr. fasanvej - Hillerødgade - Lundtoftegade - Borups Allé - Jagtvej, i stedet for den normale rute ad Nørrebrogade. Det betyder at bussen ikke kører til stoppestedet Nørrebro Hallen, Nørrebro St., Nørrebro st./Under Banen, Nørrebros Runddel og Stefansgade. Det gælder fra den 23-03-2018 kl 17:00 til den 23-03-2018 kl 19:30. Ændringen skyldes motorcykeloptoget i anledning af Bakkens åbning.

Kilde: DOT

TV 2 Lorry sendte sidste år live hele vejen fra Nørrebro til Dyrehavsbakken fra en motorcykel. Se, hvordan det så ud her:


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik