Mishandlede hvalpe søger nyt hjem

For tre uger siden fjernede Dyrenes Beskyttelse og Nordsjællands Politi 25 hunde - heraf 10 hvalpe. Nu er hundene raske igen og søger et nyt hjem.

Da hundede kom ind til Dyrenes Beskyttelses internat i Roskilde for tre uger siden, havde flere af dem ikke spist i flere uger.

 - Vi er heldige, at alle har overlevet de første dage. Flere af dem var så underernærede, at vi frygtede for deres liv. Nogle af dem havde ikke klaret en uge til under de forhold, sagde dyreværnschef i Dyrenes Beskyttelse, Henrik Bucholdtz dengang.

Nu er de 10 hvalpe klar til et liv ved en ny ejer - denne gang én, der behandler dem godt, skriver Dyrenes Beskyttelse. 

"Hvalpene søger nye ejere med hus og stor grund, hvor de kan bruge deres labrador-energi. Det skal desuden være en ejer, som er aktiv og vil gå til en form for træning med hundene så som jagt, hobby agility, rally, lydighed eller sporarbejde", skriver Dyrenes Beskyttelse på deres hjemmeside. 

Hundene skal have en ny chance

Men hvis man ønsker at blive hvalpenes nye forældre, skal man have erfaring med hunde. 

"Hundene kommer fra en stor dyreværnssag, og derfor kræves der ekstra arbejde med hvalpene for, at de får en ny chance i livet", skriver Dyrenes Beskyttelsen. 

Nok ser hvalpene søde ud, men hvalpene har lidt psykisk overlast og derfor kan reage uventet. 

Hvalpene er alle født den 30. september.

Hvis du ønsker at bliver hvalpenes nye forældre, skal du sende en mail til  roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk inden den 6. december. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik