Mindst 500 Uber-chauffører har ikke betalt skat​

Skat mangler penge fra flere hundrede Uber-chauffører.

Presset på Uber fortsætter, efter at Skat har sendt nye selvangivelser for 2014 og 2015 til 500 af selskabets chauffører pga. manglende skattebetaling. Det skriver Finans.

Oven i det har flere andre chauffører selv været inde og ændre selvangivelserne, hvilket kommer til at påvirke deres skattebetalinger i år. Det oplyser Skat i en mail til Finans. 

Skat har på baggrund af lister fra de hollandske skattemyndigheder orienteret ca. 1.700 personer om, at Skat er klar over, at de har kørt for Uber. Samtidig er Skat i gang med at gennemgå samtlige selvangivelser, og det er på baggrund af den gennemgang, at 500 chauffører indtil videre har fået forslag til nye selvangivelser.

"Disse personer modtager efterfølgende nye årsopgørelser. Hvis reguleringen medfører en restskat over en vis størrelse, sendes sagerne til en særlig enhed i Skat, der vurderer, om man også får en bøde," oplyser Skat til Finans.

Skat kan ikke oplyse, hvor store beløb, der er tale om for de enkelte chauffører, eller hvor stort et samlet beløb, chaufførerne mangler at betale.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

fakkeloptog peter bangs vej

Borgere går fakkeloptog for at mindes trafikdræbt femårig

lise nør

Lise Nørgaard modtager statslig hæderspris som 103-årig

20200103-093918-A-1920x1281we

Fem nye ansatte skal bekæmpe social kontrol i København

den lille havfrue

Chefredaktør dømmes for at dæmonisere Den Lille Havfrue

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere