Den 38-årige har tidligere vundet 5000 kroner i Vikinglotto og troede derfor ikke på, at han en dag ville være heldig nok til en milliongevinst. (Arkivfoto) Foto: Kristian Brasen - Scanpix

Millionvinder fra Taastrup blev syg, da han opdagede gevinst

Da det gik op for mig, hvad der var sket, så følte jeg nærmest, at jeg fik influenza, fortæller Lottovinder fra Taastrup.

En 38-årig mand fra Taastrup blev i weekenden den heldige vinder af en million kroner på Lottos Millionærgaranti.

Manden, der spiller på nettet fik en mail lørdag aften, som han læste på sin telefon, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Først læste jeg det som 1000 kroner, og det var jeg sådan set meget glad for, Men så synes jeg nu alligevel, at der var lidt flere nuller på, siger han og griner, da Danske Spil fanger ham på telefonen.

Den 38-årige har tidligere vundet 5000 kroner i Vikinglotto og troede derfor ikke på, at han en dag ville være heldig nok til en milliongevinst.

- Jeg tænkte faktisk, at muligheden var slut for mig. At mit held var overstået. Men da det gik op for mig, hvad der var sket, så følte jeg nærmest, at jeg fik influenza. Jeg rystede og blev helt svimmel. 

Læs også Lottomillionærer giver penge til lokalsamfundet

Penge faldt på tørt sted

Men heldet var såmænd ikke opbrugt. Tværtimod. Og pengene faldt ifølge vores vinder på et meget tørt sted.

- Jeg har købt en lejlighed for ikke så længe siden. Og det første brev jeg fik fra administrator var, at vi skulle have nye vinduer i ejendommen. Derefter gik mit køleskab og min fryser i stykker, så røg vaskemaskinen og bilen skranter også lidt, lyder det.

Vinderen, som er single, har kun indviet sine forældre i sit held, og han tænker, at de skal have en ekstra stor julegave i år.

- De er der altid for mig, så selvfølgelig skal de det. Ud over det, ved jeg faktisk ikke, hvad pengene skal gå til udover at dække hullerne i økonomien. Jeg synes, man har en masse gode ideer til, hvad man vil købe, før man vinder. Men når man så står med pengene, bliver man helt tom. Sådan har jeg det i hvert fald. Men altså, jeg skal ud at shoppe lidt i næste uge. Så kan det være, det kommer til mig, lyder det.

Læs også Lottomillionærer får ubehagelige henvendelser

Har fået ro i maven

Den nyudklækkede millionær arbejder som lagerarbejder, og mener også han har fået en dejlig ro i maven med de mange penge.

- Der er tale om nogle besparelser på arbejdspladsen. Så det er virkelig dejligt, at man har en backup, hvis noget skulle ske.

Overskuddet fra Danske Spils lotterier som Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot og Quick går til Udlodningsmidlerne. I 2016 blev det til over 1 milliard kroner, som er blevet fordelt på 43.000 gode formål i hele Danmark.

Læs også Københavner scorer historisk pengepræmie på vild vinderkupon