Millionunderskud på menuen hos Michelin-restaurant

Endnu engang kommer den stjernebelønnede restaurant Kong Hans Kælder ved Kongens Nytorv ud med et stort underskud.

Pengene fosser stadig ud af kassen hos Danmarks første Michelin-belønnede spisested, Restaurant Kong Hans Kælder i Københavns Indre By.

Sidste år tabte restauranten 1,9 millioner kroner, viser årsregnskabet, som netop er fremlagt.

Dermed fortsætter restauranten tendensen fra de sidste tre år, hvor de røde tal på bundlinjen i alt kommer op på ni millioner kroner. 

Ikke for pengenes skyld

Det er første årsregnskab siden den velhavende Skouboe-familie overtog ejerskabet sidste år. Det var ikke for at score kassen, fortalte den nuværende bestyrelsesformand Simon Skobue dengang.

- Hvis det var ren økonomi, vi kiggede på, så var der nok andre brancher, der var sjovere. Men det skal jo ikke gå op i kroner og ører det hele, sagde han dengang til Ritzau.

Familien Skouboe blev milliardærer, da de solgte selskabet LM Glasfiber.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik