Millionsvindel i børnehave: Tre medarbejdere stopper

Tre medarbejdere fratræder nu deres stillinger. De har været suspenderet siden december, fordi man fandt uregelmæssigheder i børnehusets regnskab.

Tre medarbejdere i Lions Børnehuse - to ledere og en adminstrativ medarbejder - fratræder deres stillinger. 

Det oplyser Lions Børnehuse i et brev til forældre, der har børn i de berørte institutioner, skriver Frederiksborg Amts Avis. 

De tre medarbejdere har været frataget for tjeneste siden december, hvor det kom frem, at der muligvis er sket ulovlige fiksfakserier med regnskaberne. 

Jeg vil på vegne af bestyrelsen for Lions Børnehuse gerne informere om, at de tre personer, som har været fritaget for tjeneste, fratræder deres stillinger. Det drejer sig om to ledende medarbejdere fra Solhuset samt en adminstrativ medarbejder. Da det er personalesager, har Lions Børnehuse ikke mulighed for at uddybe fratrædelsen yderligere. Jeg vil dog gerne nævne, at fortrædelsen er et anliggende mellem Lions Børnehuse og de tre medarbejdere. Der er altså ingen sammenhæng mellem fratrædelsen og den igangværende politiefterforskning, skriver bestyrelsesformand Julie Tofte Johnsen i brevet til forældrene. 

Hørsholm Kommune har meldt sagen til politiet.

Fortsat er foreløbigt én medarbejder sigtet for mandatsvig. 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik