Millionerne udeblev: Køge Park droppet

Køge Kommune kunne ikke finde sponsormillionerne til at finansiere Køge Park, så i dag blev ideen droppet af et enigt byråd.

Køge Kommune har længe arbejdet med planerne om Køge Park med fodboldbaner, erhvervspark, hal og foreningslokaler.

En del af planen var, at der skulle rejses 35 millioner kroner til et selskab, der skulle drive Køge Park. Deadline var i dag.

Allerede for en uge siden kunne Dagbladet Køge fortælle, at der kun var fundet ni millioner kroner, og i dag opgav byrådet i Køge planerne.

- Vi har fra kommunens side gjort alt, hvad vi kunne for at undersøge, om der var basis for Køge Park, men vi har også gjort det klart, at projektet skulle være økonomisk bæredygtigt. Vi vil stadig gerne have bedre forhold for vores idræts- og foreningsliv. Derfor går vi straks i gang med at undersøge en plan B for, hvordan vi kan løse den udfordring, siger Køges borgmester Flemming Christensen i en pressemeddelelse.

- Jeg ved ikke, om vi har været naive. Nogle gange er en drøm naiv. Nogle gange kan den briste, og nogle gange kan den bære. I det her tilfælde er den bristet, og vi har nok skudt for meget over målet, siger den socialdemokratiske viceborgmester Marie Stærke til TV 2 Lorry.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

den lille havfrue

Chefredaktør dømmes for at dæmonisere Den Lille Havfrue

Nicolai 2 pix

galleryNicolai med Tourettes fik tæv på gaden: "Jeg vil ALDRIG gemme mig væk"

luftfoto af københavn

Trods udflytning: Hovedstaden har flere statslige arbejdspladser

20201121-123911-L-1920x1278we

playTraktor-demonstration risikerer at blive supersprederevent, siger eksperter

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere