Hede weekendtips: Midsommermarked, vikingspil og militær-historie

Denne weekend kan du købe lokalt og økologisk på midsommermarked, opleve vikingespillet: Uffe Vermundssøn og militær-historien på Egholm Museum

Militærhistorisk dag

Måske kender du smagen af kaffe? Men du kender nok ikke smagen af den erstatningskaffe, som blev serveret under 2. Verdenskrig. Men det kan du komme til.

Egholm Museum har en stor og spændende samling af våben, køretøjer, hverdagsting og trykt materiale fra 2. Verdenskrig både fra den store krig ude i verden og fra Danmark under tysk besættelse.

Det er en samling de denne weekend lukker dørene op for. Udover at kikke på de - for mange - skræmmende genstande - ja, så kan du smage på krigen i form af erstatningskaffe. Du kan medbringe frokost eller købe den ved museet.  

Hvor og hvornår:
På Trehøjevej 47, 4070 Kirke Hyllinge, lørdag d. 29. juni. Fra kl. 10 – 17, det koster 100 kr. at komme ind.

Læs mere her

 
 

Vikingespillet Uffe Vermundssøn
Frem til den 14. juli kan du opleve Frederikssund Vikingespil, som igen i år og ved hjælp af frivillige vikinger opfører historiske teaterforestillinger. Denne gang er det historien om Uffe Vermundssøn og forestillingen handler om den saksiske dronning og hendes nærmest uovervindelige søn, som truer den danske kong Vermunds rige efter mange år med fred. Fortællingen udfolder sig i grønne, naturrige og autentiske omgivelser.  

Hvor og hvornår:
På Frederikssund Vikingeboplads og Friluftsscene, Kalvøen, Frederikssund. På søndag den 30. juni 2019, kl. 16. Billetterne koster fra 50 til 375 kr.

Læs mere her

 
 

Midsommermarked i Allerød
En lille lækker chokolade, en skefyld klar honning eller en blød lakrids. Lyder det fristende?  Du kan smage det hele på midsommermarked på Ninas Natur Cafe i Allerød denne lørdag.

Alle produkterne er økologiske og produceret i lokalområdet med fokus på kvalitet. De lokale leverandører er bl.a. Sorgenfri Vin, Nielsen&Nielsen, Bagsværd Lakrids, Det Lille Kafferisteri, Alida Marstrand Chokolade og mange andre.

Ud over at smage, så kan du også købe dig lækkerierne med hjem eller slutte af med et besøg på caféen, hvor Nina serverer nogle af de lokalt producerede godter. 

Hvor og hvornår:

På Kirkeltevej 101, 3450 Allerød. Lørdag den 29. juni fra kl. 12:00 - 16:00. Det er gratis at besøge stedet.

Læs mere her


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik