Mette Blomsterberg giver op: Lukker sidste konditori

Kagedronningen Mette Blomsterberg har mistet kageslottet. Nu drejer hun nøglen om på Blomsterbergs Konditori og Café i Lyngby.

Kagekonen Mette Blomsterberg lukker sin sidste fysiske forretning. Foto: Esben Salling - Scanpix Ritzau

Nu kan du ikke længere købe Mette Blomsterbergs kagekreationer.

Det står klart, efter hun ved årsskiftet drejede nøglen om på den sidste café og konditori.

Det skriver den populære TV-konditor på Facebook.

"Cafeen har fyldt meget i vores hverdag og i vores samlede forretning, men desværre er det på trods af mange gæster ikke lykkedes at opnå en tilfredsstillende indtjening i cafeen. Det har ganske enkelt været umuligt at opnå en god og sund økonomi i denne del af vores virksomhed", skriver Blomsterberg på Facebook.

Derfor har kage-mogulen valgt at tage konsekvensen og lukke sin eneste butik og konditori, der ligger i Lyngby.

På Mette Blomsterbergs hjemmeside forsøger hun at komme brugerne i møde med svar på en række spørgsmål - heriblandt hvad man gør, hvis man har et gavekort til butikken.

"Jeg har købt gavekort, er pengene nu tabt?

Nej – alle beløb refunderes af mig personligt. Send blot en mail til gavekort@blomsterbergs.dk med dokumentation og kvittering for køb, beløb samt til hvilken konto beløb ønskes refunderet til. Deadline for tilbagebetaling af gavekort udløber dog torsdag den 31. januar 2019, derefter vil det ikke være muligt at få refunderet køb af gavekort", skriver Blomsterberg.

I kommentarfeltet under annonceringen på Facebook begræder mange lukningen af caféen.

Kageimperiet med både konditori og café blev åbnet i 2013, hvorefter det næsten støt er gået ned ad bakke for Mette Blomsterberg økonomisk.

Siden lukkede hun sin butik på Grønnegade i det indre København, og i 2017 var der røde tal på bundlinjen i hovedselskabet bag Blomsterberg, Gloria Lama Holding.

Alligevel forsikrer Mette Blomsterberg, at virksomheden kører på skinner.

"Blomsterbergs Café & Konditori er en selvstændig virksomhed og lukningen kommer ikke til, at påvirke vores andre virksomheder og aktiviteter. 2019 er allerede fyldt godt op og jeg kommer primært til at fokusere på nye spændende samarbejder: TV, udgivelse af to nye bøger, foredrag, videreudvikling af min bageserie og webshop samt mange andre spændende projekter, som jeg ikke på nuværende tidspunkt kan løfte sløret for", skriver hun på sin hjemmeside.

Mette Blomsterberg har tidligere haft til opgave at omdanne Lyngby til en kage. Se, hvordan det er gået i videoen her. 

00:24 Luk video

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret