Meteorolog om vinterferien: Nyd vejret i starten af ugen!

Det gælder om at komme ud og nyde solskinnet de næste par dage, lyder det fra meteorolog.

Det starter godt, bliver endnu bedre - og så går det ned ad bakke.

Omtrent sådan kan opsummere vejret her i skolernes vinterferie. Mandag, tirsdag og onsdag bliver det nemlig solrigt og vindstille, mens fredag, lørdag og søndag bliver grå og kedelige. Indimellem, torsdag, vil der falde lidt sne, som dog hurtigt forsvinder igen.

Det fortæller meteorolog og TV2-vejrvært Jens Ringgaard til TV 2 Lorry mandag morgen. Han fremhæver tirsdag som ugens flotteste dag.   

- Det bliver smukt og behageligt vintervejr i dag, i morgen og i overmorgen. Her vil dagtemperaturerne ligge på omkring to plusgrader. I morgen kommer der mest solskin, og tirsdagen vil desuden være nærmest uden vind. Her gælder det altså om at komme ud, siger Jens Ringgard.

Efter skoleferiens tre første dage, sker der dog et skift i vejret. 

- Torsdag bliver skyet, og der vil komme perioder med snefald. Der vil nok falde mellem 1-5 centimeter, men der er stadig et par enkelte plusgrader, så sneen er væk igen fredag morgen. 

Weekendvejret bliver ikke noget at råbe hurra for, melder vejrværten.

- Fredag, lørdag, søndag bliver det mere mildt, men også mere gråt og skyet. Det bliver varmere med omkring 5-6 plusgrader, men det bliver sådan noget leverpostej-vejr, siger Jens Ringgaard til TV 2 Lorry.

Så det gælder altså om at komme ud og nyde solskinnet i de kommende dage - ikke mindst i morgen, tirsdag.  

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik