Mere plakat-hærværk: Mand taget på fersk gerning

Lørdag den 28. oktober fik politikerne lov til at sætte deres valgplakater op, men mange af plakaterne er allerede nu udsat for hærværk.

For kommunalpolitikerne handler det lige nu ikke kun om at have en valgplakat, der adskiller sig fra alle de andre, så de kan få borgernes opmærksomhed. Det handler i lige så høj grad om at sørge for, at valgplakaterne bliver hængende, hvor de skal. 

quote Jeg synes, det er voldsomt provokerende, at der er nogen, som så skal rive dem ned igen. 

Jarl Feyling, regionrådskandidat, Soc.dem. 

Selvom det kun er få døgn siden, at politikerne fik lov til at plastre vejene med valgplakater, har flere allerede nu oplevet hærværk. 

Jarl Feyling, som er socialdemokratisk regionsrådskandidat fra Brønshøj, er en af de politikere, der har taget kampen op for sine valgplakater. 

- På Veksøvej i Brønshøj så en kvinde, at en mand rev mine plakater ned. Hun tog et billede af ham,forklarer Jarl Feyling.

- På Veksøvej i Brønshøj så en kvinde, at en mand rev mine plakater ned. Hun tog et billede af ham,forklarer Jarl Feyling.
- På Veksøvej i Brønshøj så en kvinde, at en mand rev mine plakater ned. Hun tog et billede af ham,forklarer Jarl Feyling.

Nabo afslørede hærværk
Kvinden, som bor tæt på manden, der rev plakaterne ned, kontaktede efterfølgende Jarl Feyling. Jarl Feyling tog tilbage til Veksøvej, hvor han så, at hans plakater rigtig nok var revet ned.

quote Nu tager politiet over, så må de finde ud af, hvad der skal ske. For mig er sagen afsluttet. 

Jarl Feyling, regionrådskandidat, Soc.dem. 

Han fandt valgplakaterne i en skraldespand ved det hus, hvor manden bor. Jarl Feyling fortæller, at han forsøgte at henvende sig til manden, men at det ikke kunne lade sig gøre det pågældende tidspunkt. 

- Der er rigtig mange, som bruger meget fritid på at sætte plakaterne op. Det er ikke verdens sjoveste job. Jeg synes, det er voldsomt provokerende, at der er nogen, som så skal rive dem ned igen, siger Jarl Feyling til TV 2 Lorry. 

Fik malet briller og skæg

Men Jarl Feyling er ikke alene. Senest fik Greves borgmester Pernille Bechmann sig også en tur, da hun lige pludselig opdagede, at hun både havde fået nye briller og anderledes hårvækst. Med en sort tusch var der nemlig tegnet på hendes bannere. 

- Jeg blev rigtig ærgerlig. Det er benhårdt at køre en valgkamp. Når vi har gjort os nogle anstrengelser, så er det virkelig ærgerligt, at der er nogle, som synes, de skal ødelægge det, sagde Pernille Bechmann, borgmester i Greve Kommune, Venstre til T V 2 Lorry. 

Foran Lergravsskolen på Amager er alle valgplakater eksempelvis også revet ned og vendt på hovedet. 

 
 

Politisk motiveret hærværk

Mens Greves borgmester Pernille Bechmann endnu ikke har besluttet, hvad hun vil gøre med sine plakater og bannere, der er udsat for hærværk, har Jarl Feyling allerede taget næste skridt. 

- Han har givet udtryk for, at det var socialdemokrater, han ikke bryder sig om. Så jeg har anmeldt det som politisk motiveret hærvæk, forklarer han. 

- Nu tager politiet over, så må de finde ud af, hvad der skal ske. For mig er sagen afsluttet. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik