Mere hviletid giver skarpere FCK i EL-kamp

FCK-spillerne slipper for bus- og flyture før torsdagens EL-kamp. Det skal kunne ses på banen, siger manager.

FC København har i de seneste to uger spillet fire udekampe i træk, hvor københavnerne har været i både Wales, Tjekkiet, Esbjerg og Haderslev.

Når klubben torsdag skal forsvare sin 1-0-føring mod tjekkiske Jablonec i Europa League-kvalifikationen, forventer manager Ståle Solbakken, at hans spillere vil være friskere og skarpere end i udekampene, som dog alle er endt med FCK-sejr alligevel.

- Den megen rejsetid spillede måske lidt ind på vores præstation i Jablonec, hvor vi nok var lidt heldige især i første halvleg, hvor de var hurtigere og bedre end os.

- Vi kontrollerede det dog bedre efter pausen, men jeg forventer, at vi er endnu skarpere torsdag, nu hvor vi har hvilet bedre denne uge, siger Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Ud over at slippe for lange fly- og busture glæder Solbakken sig over, at hans mandskab har skabt mange chancer og været effektive i begyndelsen af sæsonen.

Netop effektivitet skal der til torsdag mod Jablonec, så spændingen dør hurtigt.

- Vi går ud for at score, for så skal de score to gange, og det tillader vi sjældent på hjemmebane. Men de har gode spillere og er et stærkt hold, som vi har respekt for, siger Ståle Solbakken.

Til kampen er nyindkøbet Benjamin Verbic tilbage i FCK-truppen efter at have siddet uden for i sejren over Sønderjyske i søndags. Det var netop Verbic, som scorede FCK's enlige mål i udekampen mod Jablonec sidste torsdag.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik