Melder sig ud af DF i protest

DF'eren Gitte Burchard, der sidder i Hørsholm Kommunalbestyrelse, melder sig nu ud af Dansk Folkeparti i protest.

Gitte Burchard  har i protest mod den nye lokalbestyrelse, der væltede hendes samlever af formandsposten, og partiets landspolitiske linje, meldt sig ud af Dansk Folkeparti. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Dråben, der fik bægeret til at flyde over, var dog den nye bestyrelse i lokalafdelingen.

 - Jeg synes, det er en nationalsocialistisk bestyrelse, der er trådt til, og det kunne jeg ikke være en del af, siger hun til Frederiksborg Amts Avis.

Gitte Burchards samlever Jens Sennefelder blev i fredags væltet som lokalformand for Dansk Folkeparti i Hørsholm. Derfor har de nu begge valgt at forlade DF.

Den nye formand i lokalafdelingen, Glen Madsen kan ikke genkende Gitte Burchards kritik af bestyrelsen. Den nye bestyrelse vil i stedet forsøge at favne bredere.

- Vi synes jo med rette, vi kan sige, at Dansk Folkeparti har været inde i en rigtig fin udvikling gennem nogle år, men det har stået lidt i stampe i Hørsholm. Vi vil prøve at favne lidt bredere, end det har været tilfældet med den gamle bestyrelse, hvor det kunne være svært at komme igennem med nye ting, siger Glen Madsen.

Det er dog ikke kun utilfredshed med bestyrelsen i lokalafdelingen, der får Gitte Burchard til at forlade DF:

 - Landspolitisk har jeg længe været uenig i Dansk Folkepartis udenrigspolitiske kurs, hvor partiet længe og konsekvent har været med til at føre krig og bombe andre nationer uden hensyntagen til, hvad dette har villet medføre af lidelser og flygtningestrømme for hele befolkningsgrupper, siger Gitte Burchard, som også kalder partiet fuldt af floskler.

Sådan lyder det fra Gitte Burchard, der nu er løsgænger i kommunalbestyrelsen i Hørsholm. Burchard har været medlem af kommunalbestyrelsen siden 2010 og sidder i Økonomiudvalget og Social- og Seniorudvalget. 

Med Gittes Burchards exit fra Dansk Folkeparti har partiet ikke længere nogen medlemmer i Hørsholms Kommunalbestyrelse.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik