Foto: Mario Anzuoni, Scanpix

Megabands afskedsturné er alligevel ikke en afsked

Aerosmith havde annonceret, at de tog på afskedsturné i 2017, hvor turen går forbi Royal Arena. Men måske er det slet ikke den sidste turné.

Det legendariske band Aerosmith, der er kendt for sange som "Dude Looks Like A Lady" og "Don't Wanna Miss A Thing" skal spille koncert i Royal Arena d. 5. juni. 

Bandet havde annonceret, at de i 2017 ville tage på afskedsturnéen "Aero-Vederci Baby!", hvor turen altså også går forbi København. Men nu viser det sig, at turnéen måske slet ikke bliver en afskedsturné. Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også Grammy Awards: Christiania-knægt må gå tomhændet hjem

I et interview med den amerikanske avis The Arizona Republic siger gruppens leadguitarist, Joe Perry, at Aerosmith formentlig fortsætter:

-  Nej, officielt er det ikke den sidste turné. (...) Jeg ved ikke, om det er den sidste tur, men jeg tror det ikke.

Joe Perry forklarer videre:

-  Vi talte om at kalde den en farvelturné. Og det lød som en god idé, men da vi begyndte at give interviews - at skulle sige det - hvis du siger afskedsturné, så betyder det, at du spiller din sidste koncert - i hvert fald i teorien. Og vi kunne ikke ligesom acceptere, at det var vores sidste show. (...) Vi kan selvfølgelig bare lukke noget lort ud i et interview, men vi var ikke i stand til ærligt at sige, 'Ja, det er vores sidste show på vores afskedsturné, siger Joe Perry.

Live Nation, der arrangerer koncerten i Royal Arena, har "ingen kommentar" til Ekstra Bladet i forbindelse med Joe Perrys opsigtsvækkende interview.  

Billetterne til koncerten i Rayal Arena koster mellem 700 og 1.150 kroner. 

Læs også Se video: Nu bliver Tivoli-forlystelse endnu vildere