Massiv interesse for Børneloppens mega-loppemarked lignede et hackerangreb

Iværksætterduo kendt fra 'Løvens Hule' åbner lørdag et 825 kvadratmeter stort loppesupermarked i Vanløse. Interessen for en stand var enorm.

- Først var det 500, så 1.000, så 2.000, så 3.000, og pludselig var der 5.000 besøgende på hjemmesiden.

Ordene kommer fra Johanna Kiel Nielsen fra Vallensbæk. Hun er den ene halvdel af iværksætterduoen Børneloppen, som lørdag slår dørene op til et 825 kvadratmeter stort indendørs loppesupermarked i Vanløse med brugte børneting.

quote Aktiviteten var så usædvanlig, at vores onlinebetalings-leverandør troede, det var et hackerangreb.

Johanna Kiel Nielsen, ejer af Børneloppen

Børneloppens koncept går i al sin enkelthed ud på, at man kan booke en stand online til at sælge sine brugte børneting, og så kan man bagefter få det fysisk solgt i loppesupermarkedets butik. Noget, der har vist sig at være massiv interesse for.

Da standene til Børneloppens nye Vanløse-filial blev sat til salg den 18. august klokken 08.00 om morgenen, klikkede 5.000 mennesker sig på samme tid sig ind for at booke en stand.

- Aktiviteten var så usædvanlig, at vores onlinebetalings-leverandør troede, det var et hackerangreb, og derfor blev det midlertidigt lukket ned. Det var mega uheldigt for kunderne. Der var nogle, der fik en lang næse, og det er vi kede af. Men vi er selvfølgelig også beæret over den store interesse, fortæller Johanna Kiel Nielsen til TV 2 Lorry.

Johanna Kiel Nielsen (tv) og hendes nabo Sofie Brandt startede i 2016 Børneloppen. Siden da har været fart på.
Johanna Kiel Nielsen (tv) og hendes nabo Sofie Brandt startede i 2016 Børneloppen. Siden da har været fart på.
Foto: Pressefoto

Selvom det lykkedes at få løst problemet efter blot et par timer, måtte flere af Børneloppens kunder tage til takke med at komme på venteliste til en stand.

Johanna Kiel Nielsen lover dog, at der være fyldt med 311 reoler proppet med gode tilbud til de børnefamilier, som lørdag vælger at lægge deres vej forbi Vanløses nye loppesupermarked.

Kendt fra fjernsynet

Børneloppen blev for nyligt landskendte, da de først deltog i TV2-programmet ”365 dage” og dernæst i DR-udsendelsen ”Løvens Hule”.

Som nogle måske ville huske måtte de to iværksættere dog forlade løverne uden den investering på halvanden millioner kroner, som de skulle bruge til at åbne to nye butikker.

- Vi fik ikke ingen penge med derfra. Løverne syntes, vi var for dyre. Og så var der nogle fortrolige tal, de virkelig gerne ville vide for rullende kamera, men som vi ikke ville oplyse. Det var sådan noget med omkring vores aftaler med vores enkelte franchise-tagere, som driver nogle af vores butikker, fortæller Johanna Kiel Nielsen.

Efter programmet lykkedes det alligvel de to entreprenante kvinder at åbne ikke bare to, men hele fire nye butikker i henholdsvis Odense, Holbæk, Aalborg samt den kommende Vanløse-butik. 

Dermed er antallet af Børneloppen-loppemarkeder nu oppe på alt otte styks.

Kom med indenfor i Børneloppen i Valby, hvor de to kvinder fra Vallensbæk lavede deres første butik i 2016.

Fik idéen fra Finland

Idéen med et loppesupermarked stammer Finland, hvor Johanna selv oprindeligt kommer fra.

- Der foregår det også indendørs, hvor man kigger på stande ligesom vores. Efter jeg fik børn, blev loppemarkeder min hobby. Jeg syntes, det var spændende at besøge de her steder i Finland, og så kom jeg til at tale med min nabo Sophie om, at det kunne være fedt at starte sådan noget, men bare kun med børneting. Så det er egentlig inspireret af det finske marked, at vi valgte at starte vores første butik i Valby i 2016, siger hun.

Har omsat for 56 millioner på tre år

Børneloppen har, siden de startede for tre år siden, omsat for 86 millioner kroner. Ud af det beløb er de 50 millioner omsat inden for det seneste år, fortæller Johanna Kiel Nielsen.

- Vi havde et lille overskud på knap en halv million kroner det første år. Vi har så dog investeret ret massivt i it. Men på trods har vi stadig overskud, siger hun.

311 reoler vil være proppet med gode genbrugstilbud i 
311 reoler vil være proppet med gode genbrugstilbud i 
Foto: Presse-fotos.dk

Børneloppens nye loppesupermarked åbner lørdag den 28. september klokken 10.00 på adressen Frode Jakobsens Plads lige ved Vanløse Station, hvor den nye metrolinje Cityringen åbner dagen efter.

På åbningsdagen vil der være masser af sjove ting at kaste sig over: Ballondyr for børn, gavekort til gratis standleje til de første 10 fremmødte, og slikposer for børn samt Minidisco med maskotten ”Loppen”.

Børneloppen i Vanløse kommer til at have åbent i hverdage fra 10-18 og i weekender fra 10-16.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik