Maskeret gerningsmand skød mod biler ved McDonald’s

Politiet arbejder ud fra en teori om, at skyderiet ved Waves i Hundige er et opgør i det kriminelle miljø.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog onsdag aften klokken 22.24 et alarmopkald om, at der var afgivet flere skud ved indkøbscenterret Over Bølgen (Waves, red.) i Hundige ved Greve.

Ingen personer var blevet ramt ved episoden, men flere biler blev ramt af skud, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Skuddene blev afgivet mod flere biler, som holdt på parkeringspladsen ved en McDonald’s.

Gerningsmanden ankom angiveligt til parkeringspladsen i en mørk personbil, hvorfra han steg ud og afgav et antal skud. Efterfølgende steg han ind i bilen igen og kørte fra stedet i vestlig retning.

Maskeret gerningsmand i mørk personbil

Vidner beskriver gerningsmanden som klædt i mørkt tøj og maskeret med hætte og tørklæde for underansigtet og gerningsbilen som en mørk personbil, muligvis en BMW.

Flere patruljer blev sendt til stedet, og politiet var talstærkt i området hele natten for at undersøge gerningsstedet og afhøre vidner.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk

Politiet tilbageholdt alle gæsterne på McDonalds, som blev afhørt som vidner i sagen. Hundepatruljer og kriminalteknikere undersøgte området for tekniske spor.

Motivet til angrebet er ikke fastslået, men politiet arbejder ud fra en teori om, at det er et opgør i det kriminelle miljø.

Vidner opfordres til at henvende sig

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige mere om episoden, ej heller hvor mange skud der blev afgivet. Efterforskningen af sagen pågår, og politiet søger vidner til skudepisoden.

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor mange skud der blev afgivet.
Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor mange skud der blev afgivet.
Foto: Presse-fotos.dk

Hvis man har set noget i forbindelse med skudepisoden, eller i øvrigt har oplysninger i sagen, bedes man kontakte politiet på 114.

Den mobile politistation vil i eftermiddag være tilstede på parkeringsområdet mellem Waves og McDonalds, hvor borgerne kan henvende sig, hvis de har oplysninger i sagen eller har brug for en snak med politiet omkring hændelsen eller andet som fylder hos borgerne.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik