Manu Sareen tilbage i politik

Da han ikke kom ind ved sidste Folketingsvalg, meddelte tidligere minister Manu Sareen, at han forlod politik. Nu genopstiller han til Folketinget.

Manu Sareen blev ikke valgt ind for Radikale Venstre ved Folketingsvalget i juli sidste år. Den tidligere ligestillingsminister meddelte efter valget, at han var færdig med politik. Nu vil han tilbage.

- Jeg troede, at jeg var færdig. Slut. Kunne ikke mere. Ikke mere politik. Jeg havde brug for en pause, skriver Manu Sareen på Facebook og fortsætter:

- Men den seneste tid med indførelse af fattigdomsydelser, L87, børn buret inde i asylcentre, skrub af annoncer - og i dag en retssag for at tillade, at mennesker, der elsker hinanden, kan blive gift med hinanden. Der er bare meget mere at kæmpe for.
 

De Radikale på Nørrebro indstiller nu Manu Sareen som deres folketingskandidat.

- Jeg kan mærke, at det et det helt rigtige. Mit hjerte banker stadig for de socialt udsatte, for minoriteterne, og for alle dem, der har brug for en ekstra hånd, skriver Manu Sareen.

- Så I slipper ikke for mig. Jeg har mere energi end nogensinde og jeg glæder mig meget til at tage kampen op mod regeringens udlændinge politik, den sociale ulighed og for et bedre og mere retfærdigt samfund, hvor børns baggrund ikke afhører deres fremtid, men hvor alle børn har lige muligheder for at udleve deres drømme, i det Danmark jeg elsker, lyder det nu fra den tidligere minister.

   Mest læst i dag

   Se flere

   Mest læst i dag

   Se flere

   Politik

   Ole Bjørstorp

   Vraget borgmester smækker med døren: ”Partiet har ikke behandlet mig godt”

   ole bjørstorp merete amdisen

   Kommentator efter bykongens fald: Dette vil jeg især holde øje med

   bykonger

   Disse Lorry-bykonger har været borgmestre i længst tid

   Ole Bjørstorp

   Bykonge vraget og er snart færdig som borgmester - her er afløseren

   København

   Forsiden lige nu

   Se flere

   På forsiden nu

   Se flere