Foto: TV 2 Lorry Arkivfoto

Mand stukket ned på morgenværtshus

Ingen vil fortælle politiet om, hvad der ligger bag et knivstik på københavnsk værtshus lørdag morgen.

På morgenværtshuset Café Louise på Nørrebrogade i København var der lørdag morgen andre skarpe genstande end dem, der serveres små glas.

En af gæsterne havde medbragt en kniv, som ved halv sekstiden lørdag morgen blev hugget i låret på en af de øvrige gæster.

Hvad der ligger bag knivstikkeriet, er endnu uklart. Ingen af de tilstedeværende ønsker at fortælle politiet om episoden.
- Folk er ikke særligt meddelsomme. Heller ikke den forurettede. Men vi arbejder på sagen og arbejder også med at se, om der er noget fra overvågningskameraerne på stedet, der kan afsløre noget, fortæller politiets centrale efterforskningsleder Gunnar Nørager.
- Det er foregået i et miljø, hvor man foretrækker at klare tingene selv uden politiet, fortæller han.

Morgenværtshuset Café Louise ligger i den ende af Nørrebrogade, der er nærmest Københavns Indre by. Og det er ikke første gang, der er foregået ulovligheder på stedet.

I 2007 affyrede 29-årige Tahir Hussain Abbassi adskillige skud på værtshuset. Det kostede den 27-årige Mohamed Lafi Al-hamed livet, og to andre blev såret. Abbassi blev siden idømt 16 års fængsel i sagen.

I december 2009 dannede Café Louise også rammen for et alvorligt knivstikkeri, da en 29 årig mand fik en kniv i ryggen. Ni personer blev anholdt efter den episode.

Den mand, som blev stukket i låret lørdag morgen, skulle ifølge politiet ikke være i livsfare.