Mand sigtet for at sætte ild til lejlighed

Politiet har anholdt en mand, der sigtes for at have sat ild til en lejlighed på Frederiksberg lørdag aften.

Beboerne i flere opgange på Rolfs Plads på Frederiksberg blev lørdag aften evakueret, da der udbrød brand i en lejlighed på 1. sal i ejendommen.
      Branden var meget voldsom, og der stod flammer ud ad vinduerne, da brandvæsnet nåede frem. Der var ingen personer i lejligheden, og ingen kom til skade i forbindelse med branden.
      - Flere vidner hørte et brag kort før branden blev opdaget, og den udviklede sig meget voldsomt, fortæller den centrale leder af efterforskningen ved Københavns Politi.
      Derfor mente politiet hurtigt, at branden kunne være påsat, og senere på aftenen blev en mand anholdt. Han vil søndag vil blive fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for at have sat ild til lejligheden.
      - Han har en form for tilknytning til lejligheden, og der er også nogle andre ting, der gør ham interessant i forhold til branden, siger efterforskningslederen.
      Han ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvorfor den anholdte er interessant i forhold til branden, ligesom han ikke ønsker at uddybe, hvilken tilknytning han har til lejligheden.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik