Mand sigtet for grov vold efter knivstikkeri på Amager

​En mand blev ramt af knivstik i låret, mens en anden blev ramt i armen. En mand har været anholdt, men er nu løsladt og sigtet for grov vold.

En person er nu anholdt efter at to mænd er natten til søndag blev stukket med en kniv på Amagerbrogade i København.

Den ene er stukket i armen, mens den anden er stukket i låret, oplyser politiet.

Knivstikkeret fandt sted omkring klokken 00.45 natten til søndag, da to grupperinger stødte sammen på Amagerbrogade i nærheden af nummer 209.

Den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Jesper Beuschel, oplyste tidligt søndag morgen morgen, at politiet har været massivt til stede i området efter knivstikkeriet.

Slap med overfladiske stik

Politiet har nu foreløbig anholdt én person. 

- Vi har en idé om, hvem der er i den gruppe, der ankom til stedet. Og vi har også en fornemmelse af, at en del af de involverede er kendt af politiet, siger Jesper Beuschel. 

De to sårede har begge været en tur forbi skadestuen, men de er sluppet med overfladiske stik, oplyser efterforskningslederen. 

Politiet ved endnu ikke, om der er tale om én eller flere gerningsmænd. 

Søgte tilflugt på vandpibecafé

Den anholdte er efter afhøring blevet løsladt. Han er sigtet for grov vold, oplyser den centrale efterforskningsleder Youssef Lharraki senere søndag.

Den sårede søgte sammen med en hjælper tilflugt på en vandpibecafé tæt ved gerningsstedet.

- Lidt over klokken 12 hører vi noget råb og noget tumult, og så er der en af de ansatte eller en af vores gæster, der ser en blødende mand komme hen mod caféen.

- Vi tager ham ind. Der opstår selvfølgelig lidt panik inde på caféen, og vi lukker den af. Vi hjælper ham, der bløder, og får tilkaldt politiet, siger Walid Saad, der ejer caféen, til Ritzau.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik