Mand sigtet for drab på svensk kvinde i Helsingør

En 43-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger i en sag, hvor en 43-årig svensk kvinde tidligt lørdag morgen blev fundet død i en lejlighed i Helsingør.

Kvinden var en del af misbrugsnåljøet i Helsingør. Hun har været udsat for vold, men retsmedicineren har ikke kunnet fastslå dødsårsagen, så nu skal liget obduceres mandag.

To personer er blevet anholdt i sagen. Det drejer sig om en 63-årig svensktalende kvinde, der var i lejligheden og formentlig har ringet 112. Hun var beruset ved anholdelsen.

Den anden er en 43-årig mand, der også er en del af misbrugsmiljøet.

- Grundlovsforhøret er lige afsluttet. Herren er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

- Kvinden, vi fandt på stedet, har fået opretholdt sin anholdelse i tre gange 24 timer. Så vi har mulighed for at få hende genafhørt, siger vagtchef Hans Gosvig, Nordsjællands Politi.

Manden er sigtet for drab subsidiært for vold med døden til følge. Nu skal politiet undersøge, om den sigtelse kan holde i retten.

Den døde kvinde var angiveligt i mandens lejlighed tidligere på aftenen. Denne lejlighed er derfor også blevet undersøgt.

Politiet blev kaldt til en lejlighed på Sydvej i Helsingør klokken 05.11, fordi en akutlæge erklærede kvinden død, men ikke mente, at det var sket af naturlige årsager.

- Der er ikke tale om et naturligt dødsfald. Man har fundet visse spor på kvinden, der angiveligt tyder på, at hun har været udsat for stump vold.

- Det vil sige, at der er mærker efter, at hun har fået slag med genstande, sagde vagtchef Dan Houtved til Ritzau tidligere på dagen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik