Mand ringede 112 - men politiet kom ikke

Mand fra Værløse ringede til 112, fordi mænd brød ind i naboens hus. Men politiet kom ikke. En svært beklagelig sag, lyder det fra politiet.

Sidste torsdag så Torben Laustsen fra Værløse, at to mænd var i færd med at bryde ind i naboens hus på Søndersø Park. Kort efter kom en af mændene gående med en sæk over skulderen på vej hen til en sort Mercedes med mørke ruder og uden nummerplade foran.

Torben Laustsen ringede til politiet på alarm 112 - kun for at få denne besked: Ingen ledige vogne. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg er klar over, at politiet er blevet rundbarberet i deres bemanding, og det var tydeligt, at den politimand, jeg talte med, også var frustreret. Men her havde man en konkret situation, hvor man kunne have pågrebet nogle indbrudstyve, og så er man fuldstændig magtesløs, siger Torben Laustsen Frederiksborg Amts Avis.

En svært beklagelig sag, lyder det fra Nordsjællands Politi.

- Vi havde simpelthen ingen ledige vogne i området på det pågældende tidspunkt. Det er nødvendigt at prioritere vores ressourcer benhårdt, og det måtte vi gøre i dette tilfælde, fordi vi var optaget af andre presserende sager, siger pressekoordinator Henrik Suhr til Frederiksborg Amts Avis.

Rigspolitiet har via Danmarks Statistik netop udgivet en undersøgelse, der blandt andet viser, at Nordsjællands Politi ligger nederst blandt landets 12 politikredse, når det gælder borgernes tillid til politiet.

Undersøgelsen viser også, at borgerne i Nordsjælland føler sig trygge, men tilliden kunne være bedre.

I 2015 har 82,6 procent af borgerne i Danmark tillid til politiet. I Nordsjælland er tallet 77,9 procent.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik