Mand overfaldet af 10 personer i tattoo-shop

Ung mand gennemtævet i tatovørforretning nær Istedgade i København. Ingen tegn på knivstikkeri, siger politiet

Det var tilsyneladende en ren straffeaktion, der torsdag aften fandt sted på Vesterbro.
Omkring 10 personer ankom ved 18-tiden til en tatovørforretning i Abel Cathrines Gade og stormede ind for at overfalde en 23-årige mand med indvandrerbaggrund.
Der var i første omgang meldinger om et knivstikkeri, men den hypotese er mere eller mindre blevet afkræftet fredag aften.
- Vi har ikke fået verificeret, at der har været kniv indblandet i overfaldet, og skaderne tyder ikke på, at der er tale om en kniv, siger Lars Feldt, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.
- Der er overfladiske snit i ryggen på tre centimeter, men det kan lige så godt være forårsaget af alt muligt andet, siger han.
Derudover har manden skader i ansigtet.
- Der er nogle sår og nogle skrammer i ansigtet, som er kommet efter stump vold, siger Lars Feldt.
Da politiet ankom til stedet, kunne de ikke umiddelbart finde offeret. Men efter lidt tids søgning fandt de den blødende 23-årig mand. Han var dog ikke værre medtaget, end at han tilsyneladende selv kunne gå ind i ambulancen.
Vidner har fortalt, at gerningsmændene kørte væk i en sort Chevrolet personbil, en rød BMW og en grå stationcar.
En stationcar, der passede på beskrivelsen, blev senere på aftenen fundet på Torveporten i Valby, og politiet mødte talstærkt op for at lede efter overfaldsmændene.
Det var dog ifølge politiet ikke den rigtige bil, så derfor er de stadig interesserede i at høre fra folk, der kender til de tre biler.
Politiet vil ikke udtale sig om, hvorvidt hændelsen er banderelateret.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik