Mand og kvinde løslades efter drabsforsøg mod Nicki Bille

Fodboldspilleren Nicki Bille blev tirsdag aften ramt af skud. Lørdag bliver to mistænkte sluppet fri.

En 30-årig mand og en 23-årig kvinde, der er sigtet for drabsforsøg mod fodboldspilleren Nicki Bille, bliver lørdag løsladt.

Det oplyser Københavns Politi.

Det var tirsdag aften, at Nicki Bille blev ramt af skud i sin lejlighed på Sluseholmen i København. Ifølge politiets sigtelse kom Bille alvorligt til skade, da han blev ramt i den ene underarm, men han er uden for livsfare.

Efter episoden anholdt politiet den 30-årige mand og den 23-årig kvinde. Manden er søn af en rocker, mens kvinden er model.

En dommer i Københavns Byret bestemte onsdag, at deres anholdelse skulle udstrækkes i tre døgn. Uden den beslutning ville de to skulle løslades inden 24 timer.

Efter tre dages yderligere efterforskning er Københavns Politi nået frem til, at der ikke er grundlag for at holde de to yderligere indespærret.

Opretholder sigtelsen

- Vi opretholder sigtelsen, men vi synes ikke, at fængslingsgrundlaget er til stede. De bliver løsladt på baggrund af en samlet vurdering af vores sagsmateriale, siger central efterforskningsleder René Jensen.

Han påpeger, at løsladelsen også sker, da de to sigtede efter politiets opfattelse ikke vil kunne forpurre efterforskningen.

Nicki Bille
Nicki Bille
Foto: Jens Nørgaard Larsen - Ritzau Scanpix

René Jensen ønsker ikke at sige, hvem der menes at have affyret våbnet, eller om det overhovedet er fundet. Men han understreger, at endnu en 30-årig mand mistænkes i sagen.

- Vi leder stadigvæk efter den sidste mand, siger efterforskningslederen.

Nicki Bille fortsat indlagt

Endnu har der ikke været noget fremme om motivet til drabsforsøget.

Hvad rockersønnen og modellen har forklaret, står således indtil videre hen i det uvisse. For onsdagens retsmøde blev holdt for lukkede døre af hensyn til politiets videre efterforskning. Man ved kun, at de nægter sig skyldige.

Fire dage efter episoden er Nicki Bille fortsat så medtaget, at han opholder sig på hospitalet.

- Vi har talt med ham, og han har gennemgået nogle operationer, siger René Jensen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik