Mand i livsfare: Politiet søger vidner i Allerød

En 54-årig mand blev lørdag morgen indlagt på Rigshospitalet med en voldsom skade i hovedet. Han er i livsfare, og politiet kan ikke afhøre ham. De søger derfor vidner, der kan hjælpe med at opklare, hvordan manden er kommet til skade.

Politiet har indtil videre fundet ud af, at den 54-årige mand har været på bodegaen "Pillen" i Allerød frem til kl. 23.30 fredag aften. I løbet af natten er han blevet set flere steder på M.D. Madsensvej, hvor han enten har været konfus eller har sovet på jorden. Tidligt lørdag morgen møder den 54-årige mand en bekendt, der sørger for, at han bliver kørt hjem. På det tidspunkt har han allerede skader på hoved og krop. Efter hjemkomsten bliver den 54-årige mand dårlig. Han ligger i øjeblikket i kunstigt koma på Rigshospitalet.

Politiet kender mandens identitet. Intet tyder på en forbrydelse, men politiet vil gerne høre fra vidner, der kan hjælpe med oplysninger om, hvordan manden er kommet til skade. Den 54-årige er to meter høj, almindelig af bygning og har kort, mørkt hår. Han var iført mørk skjorte, mørk dynevest og cowboybukser. Politiet kan kontaktes på 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Magnus Buhl Hansen

playMagnus Buhl Hansen blev dræbt af vanvidsbilist på Langebro - retssagen er udskudt

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere