Familiefar dyttede af mand i firhjulstrækker – men så slog det klik

Politiet efterlyser vidner til en hændelse med voldsom vejvrede i Køge, hvor føreren af en firhjulstrækker gik amok på et ægtepar.

Et familie fra Albertslund fik søndag aften et chok, da de blev ofre for en mandlig bilists voldsomme vrede i trafikken.

I døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi kan man læse, at politiet klokken 18.26 modtog en anmeldelse fra en familiefar om, at han kort forinden havde kørt med sin familie i nordlig retning på Vordingborgvej i Køge, da han bemærkede en stor firhjulstrækker med store hjul.   

Firhjultrækkeren fyldte meget på vejen og kørte slingrende, så den 40-årige overhalede firhjulstrækkeren, og så da at føreren sad og gestikulerede.

Familiefaren valgte at dytte for at gøre føreren af firhjultrækkeren opmærksom på, at han kørte uhensigtsmæssigt. Men det fik manden i firhjulstrækkeren til at se rødt.

Da familien kort efter overhalingen kom til en rundkørsel på Klemmestrupvej, gassede firhjultrækkeren op og kørte op foran familiens bil, hvor den bremsede, så firhjulstrækkeren og personbilen stødte sammen.

Rev bildør og truede 

Den mandlige fører steg ud og hev passagerdøren op, hvor den 40-åriges kone sad. Han var aggressiv, truende og lænede sig ind over konen, for at få fat i den 40-årige, mens han råbte ad dem. Herefter forlod manden i firhjulstrækkeren stedet i nordlig retning uden at den 40-årige bilejer fik oplysninger om manden til brug i sagen om påkørslen. 

Politiet efterforsker nu sagen, for at forsøge at finde frem til manden i firhjulstrækkeren. Den 40-årige og hans kone skal afhøres nærmere i forhold til signalement på den flygtende mand og køretøjet.

Borgere der har overværet optrinnet, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen kan kontakte politiet på tlf. 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik