Mand holdt konens hoved ned i toiletkummen

En 35-årig mand med iransk baggrund har fået en dom på otte måneders ubetinget fængsel for trusler på livet og flere års vold mod sin hustru. Det skriver DAGBLADET Roskilde

I januar fik hustruen dog nok og meldte manden til politiet, efter at volden imod hende havde nået nye højder. En eftermiddag, hvor parret befandt sig i deres fælles lejlighed, tildelte han hustruen et kraftigt slag i ansigtet med flad hånd, greb fat i hendes hestehale og holdt en 20 cm lang køkkenkniv hårdt mod hendes hals, mens han truede med at slå hende ihjel, hvis hun ikke holdt op med at græde.

Forud for truslerne med kniven var gået en flere år med vold i ægteskabet. Adskillige gange måtte hustruen på skadestuen eller til lægen efter at være blevet overfaldet. På et tidspunkt i november 2008 greb han fat i hendes hestehale, trak hende ud på badeværelset og pressede hendes hoved ned i toiletkummen, og i maj sidste år slog han hende så hårdt, at hun blev undersøgt for muligt kæbebensbrud.
Volden begrænsede sig ikke til at foregå inden for hjemmet fire vægge. I maj, da hun var inde på den iranske ambassade, gav han hende igen nogle lussinger, hev hende i håret og skubbede hende ned ad en trappe.
Kvindens forklaringer blev underbygget af datoer for hvert enkelt overfald efterfulgt af besøg hos lægen.
Manden selv kunne ikke erkende volden. Ifølge DAGBLADET Roskilde gav han i retten udtryk for, at parret havde sloges ind imellem, men været lige gode om det.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

den lille havfrue

Chefredaktør dømmes for at dæmonisere Den Lille Havfrue

Nicolai 2 pix

galleryNicolai med Tourettes fik tæv på gaden: "Jeg vil ALDRIG gemme mig væk"

luftfoto af københavn

Trods udflytning: Hovedstaden har flere statslige arbejdspladser

20201121-123911-L-1920x1278we

playTraktor-demonstration risikerer at blive supersprederevent, siger eksperter

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere