Mand fundet på gaden med knivstik i maven

En 26-årig mand er natten til lørdag blevet bragt til Rigshospitalets traumeafdeling, efter at han blev fundet på gaden med knivstik i maven i nærheden af en bodega i Rødovre.

Fire personer angreb den 26-årige mand foran en bodega. Politiet blev alarmeret om hændelsen klokken 03.42, og den 26-årige mand er blevet bragt til Rigshospitalets traumeafdeling.

"Vi har lige fået at vide, at manden er uden for livsfare," siger vagtchef Kim Madsen fra Københavns Vestegns Politi lørdag morgen.

Tre formodede gerningsmænd er anholdt. Den ene er 21 år, og de to andre et år ældre. En fjerde person er eftersøgt i sagen.

"Vi er på udkig efter en fjerde person, men vi kan endnu ikke komme med et signalement af ham," siger Kim Madsen.

Det var forbipasserende, der fandt offeret for knivoverfaldet. Han var sunket sammen på hjørnet af Tårnvej og Rødager Alle. Det er omkring 50 meter fra Rødager Bodega.

"Så det er nærliggende at tro, at han muligvis har været inde på bodegaen forud for knivstikkeriet," siger vagtchefen og fortsætter: "Vidner har fortalt, at manden blev overfaldet af fire personer foran bodegaen. De undløber fra stedet, men på baggrund af vidneudsagn har vi anholdt tre formodede gerningsmænd."

Årsagen til overfaldet er endnu uvis. Politiet har kort talt med offeret, men det har ikke bragt noget med sig. Det er stadig uafklaret, om de involverede i sagen kender hinanden i forvejen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Nivå Havn

Beredskab indstiller eftersøgning af mand ved Nivå Havn

ok1111

OK udlover dusør efter flere dieseltyverier

def_thumb,50_percent

playLighunde leder efter Maria From i fjord

Rødovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere