Det var her ved Ishøj Station, at en 20-årig mand blev fundet død på skinnerne. Foto: Milena Vimmer / TV 2 Lorry

20-årig mand fundet død på togskinner

Politiet antager, at manden er blevet ramt i løbet af natten. Togtrafikken blev kortvarigt påvirket.

En 20-årig dansk mand er søndag formiddag fundet død på togskinnerne ved Ishøj Station. 

Vi prøver at arbejde bagud og finde ud af, hvor han har været henne. 

Torben Wittendorff, Københavns Vestegns Politi 

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry.

Det vides endnu ikke, hvornår manden er blevet påkørt, men politiet antager, at det er sket i løbet af natten.

- Det er en lokofører fra et tog i et andet spor, der ser ham. Vi ved ikke, hvor lang tid han har ligget der, siger vagtchef Torben Wittendorff.

Den 20-årige mand kom ifølge politiet fra København Nordvest, og politiet arbejder nu på at klarlægge, hvorfor den unge mands liv endte på togskinner i Ishøj. 

- Vi prøver at arbejde bagud og finde ud af, hvor han har været henne. Vi taler med hans forældre, og vi prøver at finde ud af, hvad hans ærinde har været i Ishøj, siger vagtchefen og tilføjer:

- Vores udgangspunkt er ikke, at der sket noget kriminelt, for det er der ikke noget, der tyder på. Men for at kunne udelukke det, skal vi vide, hvad der er sket, siger vagtchefen. 

Han fortæller, at politiet har sikret videoovervågning fra stedet. 

Ishøj Station nytårsdag 2017. Foto: Milena Wimmer, TV 2 Lorry

Fundet af den unge mand betød, at der i en periode ved middagstid søndag ikke kørte S-tog mellem Hundige og Vallensbæk, men togtrafikken blev genoptaget efter et par timer.

Det er endnu uvist, hvordan manden er havnet på togskinnerne, men politiet mener ikke umiddelbart, at han har lagt sig ned på skinnerne.

- Ud fra de skader han har, kunne det tyde på, at han har gået langs skinnerne og er blevet ramt af et tog. Vi antager, at det er sket, mens det har været mørkt, siger vagtchefen.

Det vides endnu heller ikke, om den unge mand var påvirket af alkohol eller stoffer, da han blev påkørt af toget, men det bliver undersøgt, melder politiet.