Mand får fire knivstik under slagsmål i Brøndby

Politiet leder efter tre gerningsmænd, som kørte knivoffer til sygehuset.

En 32-årig mand blev tirsdag aften stukket fire gange med en kniv under et slagsmål ved en kebabforretning på Nygårds Plads i Brøndby ved København.

- Vi får en melding om, at en person er blevet stukket ned med kniv under et slagsmål, fortæller vagtchefen hos Københavns Vestegns Politi, Jens Møller.

- Efter knivstikkeriet kører offeret og de tre andre involverede i slagsmålet af sted i samme bil, fortsætter han.

Det viser sig, at de formodede gerningsmænd kører offeret til Hvidovre Hospital, hvor de sætter ham af og kører af sted med stor fart.

- Det er lidt usædvanligt, så en af vores teorier er, at det er noget internt, siger vagtchefen.

Den 32-årige mand blev stukket to gange i låret, en gang i skulderen og en gang i brystet. Lægerne har dog fortalt politiet, at ingen af stikkene er livstruende.

- Vi har kun et sparsomt signalement af de tre mænd, der kørte ham til hospitalet. To af dem har et tyrkisk udseende, mens den sidste er mørkere i huden, måske afrikaner, forklarer Jens Møller.

Politiet har efterfølgende fundet den kniv, der blev brugt, og en mand er tilbageholdt.

- Det er ikke ham, der har stukket, men vi mener, at han på en eller anden måde har spillet en rolle, og det vil vi nu forsøge at finde ud af, understreger vagtchefen.

Politiet kender endnu ikke motivet til knivstikkeriet. Offeret er ikke kendt i bandesammenhæng, og han er i det hele taget ikke kendt af politiet for noget særligt.

Alligevel er han ikke specielt interesseret i at tale med politiet.

- Han er ikke særlig meddelsom, som Jens Møller udtrykker det.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik