Mand fængslet for at krænke piger - igen

En ung mand, der venter på en dom for en stribe krænkelser af unge piger, er fængslet for 37 nye krænkelser.

Efter et mere end fem timer langt grundlovsforhør ved Retten i Lyngby blev en 22-årig mand onsdag aften fængslet i fire uger, sigtet for i 37 tilfælde at have krænket unge piger på internettet.

Allerede i april blev manden fundet skyldig i 41 krænkelser, men har endnu ikke fået sin dom.

- Det er en sag om grooming. I sagen er der flere end 30 forurettede, sagde politikommissær Kenneth Støvhase fra Nordsjællands Politi tidligere onsdag til Ritzau.

Grooming dækker over voksne, der via blandt andet chatrum på internettet kommer i kontakt med børn, som de udvikler et tillidsforhold til med det formål at udnytte og misbruge dem seksuelt.

Den 22-årige blev anholdt i Værløse tirsdag og onsdag eftermiddag blev han fremstillet i et grundlovsforhør, der varede til ud på aftenen.

Sagen er ekstra grov, fordi den nu fængslede tidligere i år er blevet kendt skyldig i præcis samme type kriminalitet - blufærdighedskrænkelse via nettet.

I den afsluttede straffesag er der dog endnu ikke taget stilling til, hvilken sanktion han skal have. Det skulle have været afgjort ved et retsmøde den 5. november, men det er nu aflyst, så de nye forhold kan indgå i straffen.

Tidligere er manden kommet i kontakt med børn på internetsiderne Arto og Messenger, og efter en indledende chat er de blevet lokket til seksuelle handlinger.

Nogle er derefter blevet truet med, at han ville offentliggøre billeder af dem på Facebook, hvis de ikke gjorde, som han forlangte.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik