Mand er delvist lammet efter overfald

Opgør om adgang til en fest nytårsnat i Ishøj endte med farlig vold. Offeret blev sparket i hovedet og kan få skader for livet. 21-årig er anholdt i sagen.

En mand fra den københavnske vestegn ligger på hospitalet med taleproblemer og delvis lammelse efter et råt overfald nytårsnat.

- Hans tilstand har været yderst kritisk, og der er risiko for, at han får varige mén, siger vicekriminalkommissær Steen Ørskov Larsen i Københavns Vestegns Politi.

Efter nogle dages efterforskning har politiet anholdt en 21-årig mand, der sigtes for at have sparket og trampet offeret, der er 39 år, i hovedet.

Den anholdte nægter sig skyldig i at have overtrådt straffelovens alvorligste paragraf om vold, men erkender at have været til stede.

Episoden skete nytårsnat i Ishøj, hvor nogle mennesker forsøgte at komme ind til en fest, hvilket deltagerne ikke var interesserede i.

- Der var flere slagsmål i den forbindelse, siger Steen Ørskov Larsen.

Den 21-årige sigtes for tre tilfælde af vold - og det drejer sig om "almindelig" vold, vold af farlig karakter og så endelig vold, der har resulteret i alvorlige skader.

En dommer i Glostrup afgør onsdag, om der er grundlag for at varetægtsfængsle den anholdte.

/ritzau/


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik