Politi om efterlyst mand: Tom vil ikke findes

Københavns Politi leder fortsat efter den 42-årige Tom N. Rasmussen.

Der er stadig ingen spor af den efterlyste Tom N. Rasmussen, der tirsdag forlod sine forældres adresse på Øresund Parkvej i nedtrykt tilstand.

Politiet har en formodning om, at den 42-årige mand er søgt mod Pinseskoven, og den er i går og i nat blevet gennemsøgt med hundepatrulje og helikopter med termisk udstyr, men uden succes.  

Den efterlyste har selv gjort det svært for politiet at finde ham.

- Han har ikke noget på sig, som politiet kan spore. Han har lagt sin pung og telefon derhjemme, fordi han godt ved, at de ting kan spores. Det er en mulighed, man har, hvis man gerne vil være i fred, siger vagthavende Michael Schwartz fra Station Amager til TV 2 Lorry.  

Han oplyser, at politiet særligt leder efter den efterlystes karakteristiske cykel, da den kan give et praj om, hvor Tom N. Rasmussen befinder sig. 

Torsdag morgen er status dog, at politiet hverken har fundet den efterlyste eller hans cykel.

Politiet vurderer, at Tom N. Rasmussen kan være selvmordstruet.  

- Vi leder stadigvæk efter ham, og vi har en formodning om, at han kan finde på at begå selvmord, siger vagtchef Michael Schwartz  til TV 2 Lorry. 

Tom N. Rasmussen er 175 cm høj. Han var iført pelshue, brun jakke og sorte jagtbukser, da han forsvandt. Hans cykel er af mærket SCO Comfort med et sort styr vendt op ad, sølvfarvede skærme og bagagebærer. 

Hvis man har oplysninger til sagen, bedes man kontakte Politiet på tlf. 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik