Makabert fund af politiet

Politiet på Københavns Vestegn gjorde i går eftermiddags et yderst makabert fund, som i værste fald kan bekræfte, at der ligger en forbrydelse bag den 39-årige Hafida Bourouihs forsvinden, skriver Ekstra Bladet i dag.

Fundet, der blev gjort efter et tip fra en forbipasserende, bestod af to-tre affaldssække, der lå henkastet langs en lav betonmur på Holsbjergvej i Albertslund.

Sækkene blev kort før klokken 13.00 undersøgt af politiets teknikere og viste sig at indeholde dels noget sengetøj tilhørende Hafida Bourouih, dels nogle andre af kvindens personlige effekter, herunder taske og pung, samt en køkkenkniv, en sav og en økse.

Det bekræfter vicepolitiinspektør Charlotte Skovby fra Vestegnens Politi over for Ekstra Bladet.

- Sengetøjet, tasken og pungen ved vi, tilhører Hafida Bourouih, siger Charlotte Skovby, der af hensyn til den videre efterforskning ikke ønsker at kommentere fundet af kniven, saven og øksen yderligere - bortset fra at der ikke er fundet blod på nogen af redskaberne.

Men direkte adspurgt hvad hun tænker om fundet, siger Skovby:

- Det er bekymrende.

Efter fundet valgte politiet med tre hunde at gennemsøge området omkring findestedet. De var blandt andet i en viadukt under Roskildevej. I et buskads i nærheden blev der fundet en næsten fyldt Rema 1000-bærepose.

Efterfølgende valgte teknikerne endnu en gang at ransage Hafida Bourouihs lejlighed i Glostrup. Her blev blandt andet lejlighedens altan omhyggeligt gennemfotograferet.