Maja og Anna sælger perleplader til fordel for Knæk Cancer

Maja Voss på 9 og Anna Voss på 7 har travlt i disse dage. Når de ikke passer skolen og skøjtetræningen, er der gang i perlepladeproduktionen i hjemme i Jægerspris.

- De har været i gang med produktionen i to måneder op til Knæk Cancer-ugen, forklarer pigernes mor Mette Braage.

Pigerne fik selv ideen til indsamlingen under sidste års Knæk Cancer-uge.

"Hvad kan vi gøre for at hjælpe", spurgte den ældste, og svaret var indlysende. I pigernes produktlinje er både perlearmbånd, perleøreringe, perleplader og perleskåle.

- Perleskålene er rigtig populære, så dem skal de lave flere af i dag, siger Mette Braage.

Folk bestemmer selv, hvad de vil give for de hjemmeproducerede ting. Indtil- videre er der kommet næsten 2000 kroner i kassen. Sidste år gik et tilsvarende beløb til Knæk Cancer, hvor pigerne selv ringede ind under liveshowet og donerede pengene. Men i år går de til en særlig indsamling.

- Maja går i klasse med fætteren til den 9-årige Astrid, der døde i februar. Der gik det op for pigerne, at børn også kunne dø af kræft, så de besluttede sig for, at pengene skulle gå til "Astrids Ønske", siger mor Mette Braage.

Indsamlingen har givet mor og døtre mulighed for at tale om et svært emne, og Mette Braage er forståeligt nok meget stolt af sine to piger:

- Det er så dejligt, at de tænker på andre. Det kan jeg jo kun støtte op om.

I morgen sælger Maja og Anna Voss de sidste effekter i denne omgang, inden de overdrager pengene til Lena Skovgaard, der er moster til Astrid Hasemann, som står bag indsamlingen "Astrids ønske".


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik