Det kan du lave i weekenden: Mærk fortiden som en fantasi eller som den var

Hvordan har mennesker levet fra stenalderen frem til nu, og hvordan ville fortiden se ud, hvis fantasien få frit spil? Oplev begge dele i weekenden.

Sagnlandet Lejres sæsonafslutning

Jernalderen, stenalderen, vikingetiden eller bondebo-alderen, hvor meget ved du endelig?

Lær mens du leger, at du lever i en af fortidernes perioder. Skyd med bue, bag brød og bliv oplyst på, hvordan forskningen i sagnlandet mener, menneskene før os har levet.

Hvor og hvornår:
Sagnlandet Lejre, Slangealleen 2, 4320 Lejre. Kom lørdag eller søndag fra  10-17. priserne er 160 kr. for voksne og 100 kr. for børn og studerende.
Læs mere her  

 

Steampunk festival

Hvordan ville det se ud, hvis verden kun havde dampmaskiner eller hvis kvinder havde været det dominerende køn gennem tiden? Kom og oplev et fantasiunivers, der er inspireret af 1800-tallet, bare med elementer fra fantasien
Årets festival favner en STEAMPUNK film, diskussioner præsentation af STEAMPUNK tegneserier eller en maleriudstilling med STEAMPUNK kunst. Derudover bliver der vist gadgets og tøj frem..

Hvor og hvornår:
Haveselskabetsvej 3 på Frederiksberg. Billetterne koster 150 kr. pr. dag, eller 400 kr. for alle tre dage.
Læs mere her 

 

Sjællandsmesterskabet i pløjning

Tag tilbage i tiden, når det gamle landbrugssamfund bliver vakt til live igen. Denne gang er det ikke udelukkende for at lære de unge landmænd at pløje marken godt, men for at kvalificere sig til Danmarksmesterskabet i den gamle kundskab.

Hvor og hvornår: 
landevejen 84, 4060 Kirke-Såby

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?