To mænd nægter skyld i herbergsdrab på småbørnsmor

Torsdag starter sagen om drabet på 35-årige Lisa Skjærbæk ved Retten i Lyngby. To mænd er anklaget, men nægter

På værelse 12 på herberget Overførstergården i Gentofte blev den 35-årige Lisa Skjærbæk kværket, til hun døde af iltmangel om aftenen 2. september sidste år eller i løbet af natten.

Se video: Kvinde dræbt i Gentofte....

Derefter klippede gerningsmændene hendes fingre af med en beskærersaks og lagde liget i herbergets baghave, hvor den afdøde kvinde blev delvist dækket af grus.

Sådan mener Nordsjællands Politi og Statsadvokaten, at drabet forløb på den 35-årige mor til tre små børn. To mænd på 29 og 42 år er tiltalt for drabet og usømmelig omgang med liget, og de sidder torsdag på anklagebænken ved Retten i Lyngby.

Både den 29-årige og den 42-årige mand nægter sig skyldige i drabet, men har ellers ikke kommentarer til sagen, oplyser deres forsvarsadvokater, henholdsvis Kristian Qvist Krüger og Martin Leth Hansen til Ritzau.

Anklager har indkaldt 3 vidner

Anklager Marianne Gjedde-Nielsen fra Nordsjællands Politi har fået tre retsdage til at bevise de to mænds skyld, og til det har hun indkaldt tre vidner.

- Der er indkaldt tre vidner i sagen, hvoraf det ene er en medarbejder ved Overførstergården, siger Marianne Gjedde-Nielsen til Ritzau.

Politiet mener, at de to mænd var sammen med Lisa Skærbæk på herberget, inden de "i forening efter fælles forudgående aftale eller forståelse" dræbte den 35-årige kvinde.

Drabsmotivet er endnu ukendt

- Vi har en vidneforklaring, der siger, at man hører noget larm og uro inde fra det værelse, hvor den dræbte har opholdt sig. Men det er ikke defineret nærmere, sagde vicepolitiinspektør Henning Svendsen ved Nordsjællands Politi tidligere til Ritzau.

Det var to betjente, der i forbindelse med efterforskningen af sagen om en savnet kvinde fandt liget af hende i et hjørne af haven ved herberget på Jægersborg Allé.

Det er endnu uvist, hvad motivet til drabet på Lisa Skjærbæk er.

Sagen kører ved Retten i Lyngby 13. juni, 17. juni og 24. juni.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik