Mænd med banderelation fængslet for at bære skarpladt våben

Retten i Glostrup har torsdag varetægtsfængslet to unge mænd med banderelation for ulovlig våbenbesiddelse

Retten i Glostrup har torsdag varetægtsfængslet to mænd i 20'erne for at bære skarpladt våben. Foto: Mads Claus Rasmussen - Ritzau Scanpix

To mænd er blevet varefængslet i fire uger for ulovlig våbenbesiddelse. 

De to mænd i starten er 20’erne er under mistanke for, under særligt skærpende omstændigheder, at bære en skarpladt pistol den 24. september klokken cirka 14:50 på Voldstien i Ishøj.

Læs også Godt nyt til Ishøj-borgere: Ny lægepraksis åbner op

Den ene af de to unge mænd er ifølge Københavns Vestegns Politis oplysninger medlem af en bande, mens den anden skulle have relation til samme bande.

Anholdt i bybus

- De to mænd med banderelation er mistænkt for at besidde skydevåben i det offentlige rum. Jeg er meget tilfreds med at retten valgte at varetægtsfængsle dem, siger anklager Louise Arffmann i en pressemeddelelse efter det lukkede grundlovsforhør i Retten i Glostrup.

Læs også Efter varetægtsfængsling af bandemedlemmer: "Der er ikke så mange tilbage"

Den ene af de to unge mænd, bandemedlemmet, er samtidig sigtet for, under særligt skærpende omstændigheder, at bære en skarpladt pistol, da han blev anholdt mandag eftermiddag klokken 15:15 i en bybus i krydset mellem Ishøj Stationsvej/Taastrup Valbyvej i Ishøj.

Mændene blev anholdt i forbindelse med efterforskning af sager med relation til konflikten i bandemiljøet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik