Arkivfoto. Foto: Jørgen Jessen - Scanpix

To mænd fængslet: Taxachauffør fik bidt luns af ansigtet

En taxachauffør fik bidt et stykke af sin næse af. Nu er to mænd blevet fængslet for grov vold.

En taxatur endte natten til lørdag ganske dramatisk.

Tre personer måtte en tur til behandling på Hillerød Hospital – heriblandt den 36-årige taxachauffør.

Han blev angiveligt bidt i ansigtet og udsat for anden form for vold af to mænd fra Helsingør på henholdsvis 26 og 23 år, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Chaufføren måtte behandles for hudskader og skader ved næsen. Politiet mener, at volden er så grov, at de har krævet begge mænd varetægtsfængslet.

Det ønske valgte Retten ved Hillerød søndag at efterkomme. Her blev de to mænd varetægtsfængslet frem til den 3. januar ved Retten i Hillerød.

Læs også Tre mænd sigtes for røverier mod københavnske taxachauffører

En del af næsen bidt fra

Anklager Christina Grue fra Nordsjællands Politi fortæller til Ekstra Bladet, at offeret fik en bidt en del af næsen fra.

- Han er bidt, så en del af næsen er bidt fra, plus at han har fået bidt et stort stykke kød af oppe i tindingen, siger hun til Ekstra Bladet. 

Det var dog ikke kun taxachaufføren, der led overlast. De to sigtede mænd fik også selv på munden. Mens de overfaldt taxachaufføren, greb en gruppe unge mennesker fra et nærliggende boligområde ind med det resultat, at den ene af de to overfaldsmænd måtte behandles for skader på hospitalet. Den ene af overfaldsmændene blev desuden sparket i ansigtet, skriver Frederiksborg Amts Avis.  

Anklager Christina Grue oplyser over for Ekstra Bladet, at det ifølge taxaxhaufføren var en diskussion omkring betalingen for turen, der udløste overfaldet.

Begge sigtede mænd nægter sig skyldige.

Rettelse: Det fremgik tidligere i artiklen, at de to sigtede overfaldsmænd blev varetægtsfængslet frem til den 23. januar. Dette er faktuelt forket. De er varetægtsfænglset frem til den 3. januar. Vi beklager fejlen, som nu er rettet.

Læs også Taxachauffører i lufthavnen er nødt til at holde på vandet

Læs også Hoteller klager over taxa-mangel: Måtte bestille limousine til gæst