To mænd fængsles i endnu fire uger i Yasar-drabssag

Fire mænd er sigtet i en sag om drab på radiovært Nedim Yasar. To fik fredag forlænget fængsling i fire uger.

To mænd på 24 og 25 år, der sidder fængslet i sag om drab på radiovært og tidligere bandeleder Nedim Yasar, skal blive bag tremmer i fire uger mere.

Mens den ene frivilligt gik med til forlængelsen, var den yngste af de to igennem i Retten på Frederiksberg via videolink.

Dommeren valgte at lukke retsmødet af hensyn til sagens alvor og den fortsatte efterforskning. Det er derfor uvist, hvad der måtte være blevet sagt i det cirka 15 minutter lange møde.

Nægter sig skyldige

Sikkert er det dog, at de to mænds varetægtsfængsling udløber 10. maj, hvor retten igen skal tage stilling til, om der er grundlag for at holde dem væk fra gaden, mens efterforskningen pågår.

Yderligere to er sigtet i sagen. De sidder dog ikke varetægtsfængslet. Alle fire mænd menes at have tilknytning til rockergruppen Satudarah.

De nægter sig skyldige.

Dukkede ikke op i retten

Ved tidligere fristforlængelsesmøder i sagen er de to øvrige sigtede, der er henholdsvis 22 og 35 år, dukket op i retten. Det var dog ikke tilfældet ved fredagens møde, hvor heller ikke forsvarer og anklager var fysisk til stede i lokalet.

I stedet blev advokaterne vist på store, hvide lærreder i hver side af retslokalet, hvor de var igennem via videolink.

Nedim Yasar mistede livet i november 2018, efter at han blev skudt i hovedet, da han var på vej hjem fra en bogreception på Hejrevej i Københavns Nordvestkvarter.

Receptionen var i anledning af bogen "Rødder - en gangsters udvej", som journalist Marie Louise Toksvig har skrevet sammen med Nedim Yasar.

Politiet mener, at de fire mænd var sammen om at slå Nedim Yasar ihjel. Mens tre af dem har været sigtet siden december, kom den fjerde sigtelse i januar.

/ritzau/


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik