Mad i børnehøjde på københavnsk storhotel

Crowne Plaza i Ørestad har givet to grupper af børn mulighed for at komme på kokkeskole i efterårsferien

Hvordan er det nu lige, en flødeboller bliver til - sådan fra start til den er klar til at blive fortæret - for eksempel af en sulten hotelgæst - eller af et lækkersultent barn på kokkeskole.

Det var der god mulighed for at finde ud af på Hotel Crowne Plaza, da hotellet i dag afviklede kokkeskole for en flok børn. Via sit nyhedsbev har Crowne Plaza givet modtagerne mulighed for at tilmelde deres barn til kokkeskolen, der afvikles denne weekend. Et stort antal meldte sig - men der var kun plads til i alt 32 børn. Over 100 måtte nøjes med at stå på en venteliste.

Crowne Plaza oplyser, at det er helt tilfældigt, at deres kokkeskole falder sammen med børnenes efterårsferie. Kokkeskolen afvikles som en del af hotetellets CSR (Corporate Social responsibility)  - altså virksomhedens opfattelse af socialt ansvar over for sine omgivelser.

En ting er at lære at lave maden - noget helt andet er at lære, hvad den hedder"

Børnenes egen menu

Crowne Plaza markedsfører sig samtidig som et bæredygtigt hotel - og det smittede af på den menu, børnene tilberedte i dag,

Forret: Bruschetta med ost, tomat og oliven
Hovedret: Ratatouille, pasta og italienske kødboller
Dessert: Flødeboller og bananmuffins.

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik