Lysere tider for bolig-sælgere

Salget af parcelhuse begynder så småt at røre på sig igen i Nordsjælland. Det vurderer home-ejendomsmægler Lone Bøgh Henriksen med i alt 14 home-forretninger, der strækker sig lige fra Højbro Plads i København over Holte og Hillerød til Frederiksværk i Nordsjælland. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Hun kæder sin vurdering sammen med en stigende interesse for lidt større lejligheder i København og det faktum, at der på det seneste også er blevet solgt lidt dyrere parcelhuse i Storkøbenhavn.
- I lang tid har vi kun solgt de allerbilligste boliger, men nu sælger vi igen boliger i hele prisklassen, og det er som om de almindelige mekanismer igen begynder at virke på boligmarkedet, siger Lone Bøgh Henriksen.
Hun henviser herefter til boligmarkedets fødekæde i hovedstadsområdet, hvor mange ofte starter med en billig lejlighed i København og sidenhen køber sig et parcelhus.
- Mange af de unge, der sælger i København, vil gerne flytte til Nordsjælland. Med stigende salg i København vil der også komme et stigende salg i Nordsjælland. Og der er altså grøde i markedet, hvor også mange førstegangskøbere er på banen efter de seneste års prisfald. Det er ikke en hurtigtrullende snebold, men det er en klar tendens, siger hun.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik