Lyngby-træner storroser angriber

Lyngby-træner Thomas Nørgaard er imponeret af Mayron George, som har sprudlet, siden han kom til klubben.

Lyngby Boldklub hentede i sommer Randers FC's costaricanske angriber Mayron George på en lejeaftale, der løber hele denne sæson.

Siden da har George scoret fem mål for Lyngby. Den femte scoring kom søndag mod FC Midtjylland, hvor han også fremprovokerede et straffespark i 2-2-kampen.

Cheftræner Thomas Nørgaard er meget begejstret for angriberen, der var en evig kilde til uro mod midtjyderne.

- Det er godt fundet af os. Han var fjerdevalg på det hold, der ligger sidst i Superligaen lige nu, men vi så noget i ham.

- Han er helvede på jord, uanset hvem han spiller over for i den her række. Det er uanset om det er FCK eller FC Midtjylland, som er nogle af de bedste hold herhjemme, siger Thomas Nørgaard. 

Mayron Georges fem scoringer er tre mere, end han nåede hos Randers i hele sidste sæson og starten af denne.

Thomas Nørgaard er meget bevidst om, hvad det er, der har virket så godt i det daglige arbejde med angriberen.

- Man sørger for ikke kun at kigge på de huller, der er i osten. Mayrons spidskompetence, som er den fysik han har, er på niveau med en Premier League-spiller, og det i sig selv gør, at han er meget udansk.

- Han har en fysik, som er så dominerende, og det bliver sat sammen med, at han faktisk er rigtig fin med bolden.

- Så vi har kigget på de ting, han er vanvittigt dygtig til, for de ting er han dygtigere til end mange andre af dem, han konkurrerer med i Superligaen, siger Thomas Nørgaard.

Lyngby-træneren mener, at det ville have en forkert effekt udelukkende at arbejde med de ting, som Mayron George mangler - og derfor har fokus altså været på det, han rent faktisk er rigtig god til.

/ritzau/


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik