Lyngby: Peter reddede naboer fra eksplosion

Peter Køhncke Rasmussen fra Lyngby kunne lugte gas, derefter fik han travlt med at redde naboer ud. Kort efter ramte eksplosionen.

Da Peter Køhncke Rasmussen vågnede natten til fredag, kunne han lugte noget mærkeligt. Han mente, at det måske kunne være gas. Derefter kontaktede han sin nabo, og så fik de travlt med at redde alle ud af bygningen. Kort efter skete eksplosionen på Rønne Alle nr. 16 i Lyngby.

Selve eksplosionen kunne høres flere kilometer væk og den beskadigede fire boligblokke.

De to mænd vækkede hele opgangen og fik de øvrige beboere udenfor inden eksplosionen ramte.

Mens det stod på var han ikke bange, men efterfølgende så kom tankerne:

 - Det var først bagefter, da vi blev evakueret og blev kørt til hotellet, at jeg tænker: Hold da op, det kunne være gået gruelig galt det, fortæller Peter Køhncke Rasmussen til TV 2 Lorry.

Sammen med de øvrige beboere fra Rønne Alle er Peter Køhncke Rasmussen i øjeblikket indkvarteret på et hotel, mens de venter på, hvad der skal ske. 

Peter Køhncke Rasmussen og hans nabo Claus Odd Ingerslev er nu blevet indstillet til en dusør af Nordsjællands Politi. 

 - Det er lidt svært at forholde sig til, vi har jo ikke gjort noget, som andre ikke ville gøre i sådan en situation. Det er bare tilfældigt, at det var os, der var vågne på det tidspunkt. Jeg ville næsten håbe, at alle andre også ville have reageret sådan i den situation, siger han.

Du kan se hele interviewet med Peter Rasmussen og høre ham fortælle om oplevelsen her.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik